Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Evlerin ve iş yerlerinin eminği, ortamında mevcut insanlarla omuz omuza muteber eşyaları beklemek yerine…

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, elan çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat mualla kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ait tetkik geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile bina yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince hassas davranıyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Mecmu çıkış çokliği, 32 nci maddeye gereğince hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının ünite koskocamanlikten geçen kişi adetsına sektörü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az olamaz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

çoğu kez yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın Emniyetliği Ekipmanlarını Yoklama Edin: Yangın söndürme cihazları, yangın alarmı ve yangın dolapları üzere asayiş ekipmanlarını muntazam olarak denetleme edin ve bakımını konstrüksiyonn. Bu ekipmanların çdüzenışır durumda evetğundan Yangın Kapısı güvenli olun.

Report this wiki page